10 februari 2008

kilometro 0 (cero)


tis een wat lang verhaal om te vertellen waarom maar Santiago zegt me wel iets, ik heb mezelf voorgenomen om midden juni op vakantie te trekken naar Bilbao, Santander. om van daaruit te wandelen naar Santiago (25 dagen stappen) . Ik zou niet de standaard route nemen. Het lijkt me leuker om langs de Noordspaanse kust te drentelen tot Oviedo en dan zo verder het binnenland in te gaan. Misschien ga ik zelfs wel met de boot vanuit Calais naar Bilbao, dat weet ik nog niet zo goed...

Ik ben vandaag dus vertrokken richting Calais op de gr 128 tussen Aachen en Calais. Vanuit Gent gaat de roodwitte markering naar Deinze, Roeselare, Zonnebeke, Ieper en Kemmel. In Vrankrijk wordt het dan Cassel, Watten en Calais. Of de knie en de rug ook enthousiast zijn en blijven zullen we wel zien. Stap voor stap... zong ook Isabbelle A.

De eerste etappe vertrok van de voordeur naar het centrum van Gent, naar de Blaarmeersen, Sneppebrug, en verder langs de Leie naar Drongen. Daar nam ik na twaalf kilometer en een verloren gelopen rondje meersenmodder een busje trug.

t Was een mooie start.
t Was een mooie dag.

en de fiets stond even aan de kant...


meer info
the costal route
Gr 128

3 opmerkingen:

Tristans mama zei

Ik wil wel es een eindeke meestappen... hopelijk onze kleine uk ook...

Maxblaster zei

Ah...je bent nog niet echt vertrokken, 't was maar om te oefenen. Wel salu zeggen he

laito zei

Neenee, ik ben echt al vertrokken hoor, its all in the mind!